vrijdag 17 augustus 2012

De Dag van Wendy en Marco.



Gisteren trouwden Marco en Wendy in villa Buddha. Een kort verslag van de dag willen we graag met jullie delen. Maar eigenlijk begonnen de feestelijkheden nog een dag eerder met een bezoek van de kapster om samen het mooiste kapsel te ontwikkelen en uit te proberen. Het werd met krullen en werd weer weggespoeld om de volgende dag verrassend te zijn.

Om 11.00 op de trouwdag kwam de fotograaf, even later daalde Wendy de trappen af in een schitterde bruidsjurk en kreeg ze een fraai bruidsboeket overhandigd van Marco. Voor Marco was er een corsage. Even later vertrokken het paar met hun gasten in kleurig versierde auto's naar Singaraja voor een lunch en de eerste fotoshoot in de fraaie tuin met uitzicht op drie watervallen bij het restaurant. Iets te laat want het was erg gezellig, werd de tweede stop voor foto’s aangedaan. Ook hier weer een mooie locatie om fraaie foto’s te maken door de fotograaf met zijn assistent.

Precies om vier uur weer terug in de villa waar de master bedroom van het paar omgetoverd was tot een bloemenpaleis. Zelfs het bad was niet vergeten want duizenden bloemblaadjes dreven als een poëzie album aan de oppervlakte.

Ook het terras en de tuin waren herschapen in een bloemenzee. De stoelen stonden klaar voor de huwelijkse ceremonie. Het paar had gekozen voor een westerse huwelijksvoltrekking op Bali. Daartoe kozen zij voor puriweddingholland om dat te organiseren want Wendy en Marco wilden ook voor de Burgerlijke Stand op Bali trouwen.
Puriweddingholland zorgde voor een priester en een ambtenaar om de voltrekking officieel te maken.

Nadat de tropenzon door het tijdstip wat getemperd was kon de plechtigheid van start gaan. Bloemenmeisjes gingen de bruid en haar vader vooraf. Bij de bloemenboog wachtte de bruidegom en de priester. De ringen werden aangeschoven na de rede van de pastoor. Vervolgens kwam de ambtenaar met een toespraak en werden de officiële documenten getekend. Het Huwelijk van Wendy en Marco werd daarmee een feit.

De spanning werd doorbroken met een “flowershower” Natuurlijk was er een taart zelfs met eetbare suikerbloemen. Champagne en felicitaties volgden.
Er waren kleine hapjes, er werden ontelbare foto’s gemaakt. Even later werd iedereen op tropische cocktails getrakteerd. Bij de laatste zonnestralen werden op het strand nog meer en nu weer wat meer uitbundige plaatjes geschoten.

Inmiddels was de tuin omgetoverd tot een podium want even later trad een gamelan orkest en danseressen op voor de genodigden. Tientallen kleine lampjes en brandende fakkels zorgden voor een feeërieke beleving van dit speciale moment.
Even later zorgde de catering dat de eerste voorgerechten van het diner in het  romantische decor voorgeschoteld werden. Niet na vol bewondering gekeken te hebben naar de schitterend gedekte tafel met fraaie details. Het glaswerk blonk, de lampions om het zwembad schitterden, en de band speelde passende muziek. Het decor voor een heerlijk diner bij kaarslicht.

Na het diner werden wensballonnen opgelaten, de “first dance” was dan al gepasseerd en het tempo van de muziek werd een tandje hoger gezet en het dansen en heerlijk samen zijn duurde nog wel even voort.
Klaar voor de ceremonie

Het bloemenpad
Bloemen in de kamer van het bruidspaar
Bloementuilen op het terras van Villa Buddha
De priester geeft zijn zegen
Het officiëlele gedeelte.
De Taart
Flower Shower
Lieftallige Bloemenmeisjes
Dans in de tuin
De tafel feestelijk gedekt
De keukenbrigade aan het werk in de villa
Romantische verlichting





Geen opmerkingen:

Een reactie posten